Friske forårsruller

9 aug

  
Friske forårsruller er virkelig lækkere og meget nemme at lave. Derudover er de også ganske sunde. De mætter rigtigt godt og jeg vil tro at 4 gør én godt og grundig mæt. 

Af kød havde jeg bare kylling, som jeg havde skåret i strimler, marinerede i denne Marinade og stegte dem til sidst på panden. 

Jeg havde købt en chilimayo fra Rema1000 og en sød chilisovs til dyppelse. Derudover lavede jeg denne Peanutsauce ( jeg havde tilføjet masser af ingefærd og jeg kom ikke citronsaft i). Peanutsauce er virkelig lækkert og passer perfekt til friske forårsruller. 

Rispapiret købte jeg i Rema1000, men det kan efterhånden købes i de fleste butikker. Det er billigt og én pakke er nok til ca 3-4 personer – ihvertfald den fra Rema 1000. 

Af grønsager brugte jeg: agurk, gulerødder, rød peberfrugt, forårsløg, avokado, mango og bønnespire. Alle grønsagerne (undtagen bønnespire) havde jeg snittet i tynde strimler. 

Fremgangsmåde: 

Et fad/tallerken fyldes med vand. Et rispapir af gangen kommes i vandet i 30 sek., når papiret er blevet blødgjort er det klar. Jeg plejer at komme Peanutsauce og chilimayo i forårsrullen (det er lidt nemmere) derefter fylder jeg lidt forskelligt fyld i. Pas på med ikke at overfylde den. Til sidst lukkes den og du kan nu nyde en lækker frisk forårsrulle ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Nina Q

HVERDAGSSTÆRK

1, 2, 3, 3!

Jonas Trobeck, 25: Fuldtids sinke og den næste store blogger-ting!

Blogon

Jeg skriver om tanker, følelser og oplevelser. Om afhængighed, at være pårørende, sammenhænge og personlig udvikling. Jeg skriver om det, der optager mig personligt og fagligt.

Ravfood

Sund og lækker mad hos familien Rav i ♥ af Odense - det meste er low carb og noget er med sukker ♥

LCHF - fedt!

Low Carb High Fat - living the good life

Patrik & Birgitte

på opdagelse i Langbortistan

Mit liv med stress

En blog om at vende tilbage til livet

%d bloggers like this: